Lediga platser i ÅSS samtalsgrupp för dig som är 55+. Gruppen träffas torsdagar jämna veckor kl 14.00. Nästa träff blir den 1 november.

Det är många som uttryckt önskemål om en samtalsgrupp för oss som är lite äldre. Under livets gång kan olika frågor kännas aktuella att få samtala om. Det kan därför vara givande att få träffa andra som är i ungefär samma fas i livet som man själv är.

Vi kan nu erbjuda en samtalgrupp för dig som är från cirka 55 år och uppåt. Även du som är lite yngre än så men som tilltalas av en samtalsgrupp för mogna vuxna är förstås välkommen.

Gruppen träffas varannan torsdag kl 14.00. Om du är intresserad är du varmt välkommen att höra av dig till vår kontaktman Sven Hallberg via mail till styrelsen@angest-stockholm.se eller per telefon till 08-650 7999 (telefonsvarare).