Öppet Hus

 

 

Varmt välkommen till Öppet Hus! Aktuella datum hittar du på startsidan! 

Välkommen att ta en fika på Öppet Hus och träffa andra som vet hur det är att leva med ångest. Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tankar och känslor eller bara sitta med i gemenskapen och lyssna. Vi har öppet för dig som har panikångest, generaliserad ångest (GAD), social ångest och fobier. Även du som har ångest i samband med depression, utmattningstillstånd, stress- och krisreaktioner samt högkänslighet (HSP) är välkommen, liksom anhöriga och närstående. Även du som funderar på om vår förening är något för dig är varmt välkommen.

Du behöver inte vara medlem för att komma på Öppet Hus. Om du är regelbunden besökare på Öppet Hus ser vi dock gärna att du blir medlem, eftersom ÅSS är helt beroende av att ha medlemmar för att föreningen ska kunna finnas kvar.

Ingen föranmälan, ingen kostnad. Vår lokal finns på bottenvåningen och du kommer in genom att ringa på porttelefonen utanför porten. Vi fikar tillsammans och pratar. Om du bara vill sitta tyst går det bra.

Ibland är det sju-åtta stycken besökare, ibland kan det vara många. Om det är många besökare har vi möjlighet att dela gruppen så att de som vill samtala i ett mindre sällskap kan sitta i ett angränsande samtalsrum. Om du är ny och vill samtala enskilt med en Öppet-Hus-värd så går det bra. Det finns alltid någon från styrelsen på plats som kan berätta om föreningen.
Om du undrar över något inför ditt första besök hos ÅSS så är du välkommen att maila oss så ska vi göra vårt bästa för att svara på dina frågor.
Varmt välkommen!