Har du förlorat din aktivitetsersättning?

Begripsam håller på med en undersökning och skulle behöva komma i kontakt med personer som mist sin aktivitetsersättning. Vi undrar vad som händer med dessa personer och hur de klarar sig. Undersökningen görs tillsammans med en journaliststudent somm kommer att göra ett jobb där situationen beskrivs och ansvariga på departement och myndigheter får förklara hur de tänker lösa situationen för dessa personer.
Vi söker dig som har förlorat aktivitetsersättningen. Vi förstår att det kan vara jobbigt att berätta om detta så om du själv inte orkar pratar vi gärna med någon vän eller anhörig som känner till din situation.  Tipsa gärna andra personer som du känner som är i samma situation.

Du kan antingen kontakta journalisten direkt eller svara på en enkät:
Enkäten hittar du på:
https://www.surveygizmo.com/s3/4991337/Aktivitetsers-ttning
Ansvarig från Begripsam är Stefan Johansson,
stefan.johansson@begripsam.se

OM DU VILL KONTAKTA JOURNALISTEN DIREKT:
Wille Johansson
Telefon:  072 726 36 09
E-post: wijo1700@student.miun.se