ÅSS i Stockholm – för dig som lever med panikångest, generaliserad ångest, social ångest och fobier. Även du som har ångest i samband med depression, utmattningstillstånd, stress- och krisreaktioner samt högkänslighet är välkommen, liksom närstående.

Välkommen till Öppet Hus från kl 18.00 torsdagen den 25 mars!

Vi har Öppet Hus varje torsdagskväll från kl 18.00 i vår lokal på Sankt Göransgatan 78 för dig som lever med panikångest, generaliserad ångest, social ångest och fobier. Även du som har ångest i samband med depression, utmattningstillstånd, stress- och krisreaktioner samt högkänslighet är välkommen, liksom anhöriga och närstående. Läs mer om Öppet Hus

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och är inte fler än max åtta personer i lokalen. Vi har möblerat om så att vi sitter på längre avstånd från varandra, och självklart stannar man hemma om man inte känner sig helt frisk. Varmt välkommen till Öppet Hus på torsdag!

Nu startar vi en ny samtalsgrupp! Vill du vara med?

Vill du vara med i en samtalsgrupp hos ÅSS i Stockholm? Nu startar vi en ny grupp med första träff onsdagen den 7 april. Gruppen kommer att träffas onsdagar kl 18.00 – 20.00 i vår lokal på St Göransgatan 78. Varmt välkommen att höra av dig till oss på e-post styrelsen@angest-stockholm.se med din intresseanmälan eller frågor.

Expogruppen träffas nästa gång den 23 mars kl 18.00. Välkommen!

Läs mer om expogruppen

Råd om psykisk hälsa

Psykologiguiden finns information om psykologi och psykisk hälsa inom en mängd områden. Psykologiguiden är också under ständig utveckling vilket innebär att nya områden och artiklar publiceras allt eftersom.

[pt_view id=”6aaf6f636k”]

Kontakta ÅSS: Tel: 076 – 780 16 50 (telefonsvarare). E-post: styrelsen@angest-stockholm.se